Pijnverlichting

“Sunshower is mijn beste vriend”

Manja Schilstra (33) woont samen en werkt als productmanager. Een ellendige tekenbeet zorgde voor een lang ziekbed. Tot 5 jaar geleden de Sunshower in haar leven kwam. “Mijn vriend vindt het maar raar als ik het zeg, maar het is echt waar: de Sunshower is mijn beste vriend. Hij laat me stralen, geeft me warmte, maakt me blij en energiek.”

 

Ziekte van Lyme

Manja was 16 toen bleek dat ze de ziekte van Lyme had. “Terwijl mijn leeftijdsgenoten de wereld ontdekten, lag ik op bed als een kasplantje. Het enige wat ik deed, was ademen.” Maar gelukkig, na een jaar sloeg de antibiotica aan. Manja pakte haar leven weer op, haalde haar Havo-diploma, studeerde af en kreeg een leuke baan. Tot in 2012 door een flinke griep de Lyme haar voor de tweede keer te grazen nam. Vijf ellendige jaren op bed volgden. “Overal had ik pijn, mijn energieniveau zat onder het vriespunt, had het altijd koud en als ik drie stappen zette, moest ik een uur bijkomen. Ik dacht dat er nooit een einde aan zou komen. Tot Sunshower in mijn leven kwam.”

 

Positieve spiraal

Toen Manja las over de positieve werking van Sunshower op gewrichten, spieren en het immuunsysteem, klonk haar dat als muziek in de oren. Dus kocht ze een Sunshower, de opbouwvariant, want dan hoefde de badkamer niet verbouwd te worden, met twee knoppen. Eentje voor de infraroodstralen en eentje met UVB-licht. “De infraroodstralen zorgen ervoor dat ik minder pijn heb, dat afvalstoffen worden afgevoerd, mijn spieren, die snel verzuren, zich kunnen herstellen en ontspannen. Door het veilige UVB-licht maak ik vitamine D aan en dat was vooral in het begin belangrijk omdat ik 24/7 binnen zat en geen zonlicht zag.”

 

Mijn beste vriend

Dankzij Sunshower ziet Manja de zon weer schijnen. “Ik zit in een positieve flow, voel me gezonder, ik kan me niet heugen dat ik verkouden ben geweest, sterker en energieker. Door Sunshower kan ik weer werken, hardlopen en golfen, sporten is altijd mijn lust en leven geweest, en een normaal leven als ieder ander leiden. Vind je het gek dat ik hem mijn beste vriend noem? ”

 

Goed gemutst

Voor de winterdip heeft de altijd goed gemutste Manja het UVB licht niet nodig, maar dat ze door het zonlicht ook in de winter gezond oogt, is natuurlijk mooi meegenomen. En ja, die beste vriend zorgt er ook nog eens voor dat ze ontspannen in slaap valt. En dat slapen doet ze dan maar weer al te graag naast haar andere beste vriend.

 

Wil je weten wat het UVA- en UVB-licht in Sunshower voor jou kan betekenen?

Doe dan hier de test

Klanten beoordelen ons met een 8,8 gebaseerd op 654 beoordelingen op klantenvertellen.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van anonieme cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. U kunt deze cookies niet uitschakelen. Bij het tonen en afspelen van YouTube-video's worden cookies van derde partijen gebruikt. U kunt deze cookies van derden uitschakelen. Klik op "Akkoord" als u akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Wijzigen" voor meer informatie en om te bepalen welke cookies door deze website worden geplaatst.

Deze website maakt gebruik van anonieme cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. U kunt deze cookies niet uitschakelen. Bij het tonen en afspelen van YouTube-video's worden cookies van derde partijen gebruikt. U kunt deze cookies van derden uitschakelen. Klik op "Akkoord" als u akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Wijzigen" voor meer informatie en om te bepalen welke cookies door deze website worden geplaatst.