Sunshower

Privacy

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Sunshower U dient zich ervan bewust te zijn dat Sunshower niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Sunshower respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

VERZAMELING/VERWERKING VAN GEGEVENS
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Sunshower of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Sunshower, kantoorhoudende aan de Hoogoorddreef 63-65 te (1101 BB) Amsterdam en KvK-nummer 27243362, is de verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonsgegevens. Sunshower verzamelt of verwerkt uw persoonsgegevens op grond van één of meer van de volgende juridische grondslagen:

  • Uitoefening van een overeenkomst;
  • Compliance met een wettelijke of regulatory verplichting;
  • Gerechtvaardigd belang;
  • Uw toestemming.

COMMUNICATIE
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Sunshower of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

COOKIES
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Sunshower of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

DOELEINDEN
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

DERDEN
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

DUUR
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor wij uw gegevens verwerken. Maar soms zijn wij verplicht om uw gegevens langer te bewaren.

VERANDERINGEN
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

KEUZES VOOR PERSOONSGEGEVENS
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

AANPASSEN / UITSCHRIJVEN DIENST NIEUWSBRIEF
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

AANPASSEN / UITSCHRIJVEN COMMUNICATIE
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

COOKIES UITZETTEN
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Rechten als betrokkene ter zake persoonsgegevens zijn:

  • recht van informatie;
  • recht op inzage;
  • recht op verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming;
  • recht op vergetelheid;
  • recht op beperking van de verwerking.

Voor het uitoefenen van (een van) genoemde rechten, kunt u een verzoek aan ons richten via contact (zie ook hierna onder VRAGEN EN FEEDBACK).

VRAGEN EN FEEDBACK
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u bij een schriftelijk verzoek te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. In dat geval is van belang om het BSN-nummer én uw pasfoto af te schermen. Indien u een verzoek tot inzage, correctie, wijzigen en/of verwijderen bij ons indient, streven wij ernaar dat dit verzoek binnen 6 weken wordt afgehandeld. Mocht het niet lukken om uw verzoek binnen genoemde periode af te handelen, dan zullen wij u hierover op voorhand in kennis stellen.  Recht om een klacht in te dienen.

Desgewenst kunt u een klacht indienen over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan. Mocht u een klacht hebben, dan lossen wij dit graag met u op. In geval van een klacht dan kunt u die indienen via contact. Voorts heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

 

Je voorkeuren zijn opgeslagen ✔

Klanten beoordelen ons met een 8,8 gebaseerd op 654 beoordelingen op klantenvertellen.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van anonieme cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. U kunt deze cookies niet uitschakelen. Bij het tonen en afspelen van YouTube-video's worden cookies van derde partijen gebruikt. U kunt deze cookies van derden uitschakelen. Klik op "Akkoord" als u akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Wijzigen" voor meer informatie en om te bepalen welke cookies door deze website worden geplaatst.

Deze website maakt gebruik van anonieme cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. U kunt deze cookies niet uitschakelen. Bij het tonen en afspelen van YouTube-video's worden cookies van derde partijen gebruikt. U kunt deze cookies van derden uitschakelen. Klik op "Akkoord" als u akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Wijzigen" voor meer informatie en om te bepalen welke cookies door deze website worden geplaatst.